Підписано Меморандум про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби та Фондом міжнародної солідарності

11 червня 2021 року відбулось підписання Меморандуму про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби та Фондом міжнародної солідарності.

Метою Меморандуму є підтримка та розширення співробітництва з питань реформування державної служби ти служби в органах місцевого самоврядування та з питань професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У ході зустрічі Голова НАДС Наталія АЛЮШИНА подякувала Фонду міжнародної солідарності та висловила сподівання, що підписання Меморандуму стане продовженням ефективної співпраці задля розвитку професійної, ефективної, стабільної державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

У свою чергу, Голова правління Фонду міжнародної солідарності Рафал ДЗЄНЦЬОЛОВСЬКІ зазначив, що співпраця з НАДС є дуже важливою для Фонду міжнародної солідарності, та висловив готовність до подальшої підтримки ініціатив НАДС у питаннях реформування державної служби ти служби в органах місцевого самоврядування та з питань професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

За результатами проведеної зустрічі сторони домовилися поглибити співробітництво в рамках реалізації Меморандуму про співробітництво між НАДС та Фондом міжнародної солідарності.

Актуально? Розкажіть друзям!