Відбувся короткотерміновий семінар з питань реалізації нових функцій у сфері управління персоналом для Національної академії державного управління при Президентові України

1 жовтня 2012 року у приміщенні Національної академії державного управління  при Президентові України відбувся семінар з питань реалізації нових функцій у сфері управління персоналом.

Семінар організовано з метою імплементації нового Закону України «Про державну службу» та на виконання підпункту 200.1 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року №187/2012.

Під час заходу представники Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу висвітлили питання новацій в новому законодавстві про державну службу. а саме: оцінювання службової діяльності, розробка профілів професійної компетентності посад державної служби, консультативного та науково-методологічного забезпечення функціонального обстеження органів виконавчої влади.

Оксана Омельченко, начальник відділу методичного забезпечення діяльності кадрових служб органів державної влади Нацдержслужби України, у своєму виступі акцентувала увагу на нових підходах до функціонування служб персоналу відповідно до вимог нового Закону України «Про державну службу».

В свою чергу представник Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС  Олександр Калиновський, завідувач сектору документообігу, проінформував про розробку профілів професійної компетентності посад державної служби, консультативного та науково-методологічного забезпечення функціонального обстеження органів виконавчої влади.

У заході взяли участь працівники структурних підрозділів і працівники кадрових служб Національної академії державного управління  при Президентові України.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини