Відбулась робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Державної фінансової інспекції України

8 липня 2013 року в приміщенні Державної фінансової інспекції України відбулася робоча зустріч з експертами щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Допомога Державній фінансовій інспекції України (ДФІ) у перебудові функції інспектування у зв’язку із запровадженням системи державного внутрішнього фінансового контролю європейського зразка».

Під час зустрічі було презентовано структуру та функції Державної фінансової інспекції України. Також було обговорено проект детального технічного завдання (Fiche), зокрема було погоджено щодо необхідності доопрацювання майбутніх результатів та заходів для реалізації проекту Twinning.

Участь у зустрічі взяли представники Державної фінансової інспекції України, Міністерства фінансів України, Представництва Європейського Союзу в Україні, експерти з Ірландії та Франції.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини