Відбулася зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Національної академії прокуратури України

9 липня 2013 року відбулась робоча зустріч з експертами щодо підготовки детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Зміцнення потужностей Національної академії прокуратури України щодо професійної підготовки прокурорів у відповідності з моделями та методами країн-членів ЄС», бенефіціаром якого виступає Національна академія прокуратури України.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо підготовки проектної документації, було надано рекомендації стосовно покращення Fiche, а також було внесено необхідні зміни до бюджету проекту.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь головний консультант сектору координації проектів Twinning Анастасія Терех.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини