Відбувся Міжнародний науковий конгрес «ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО В УКРАЇНІ»

29 жовтня 2013 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбувся Міжнародний науковий конгрес «ІНФОРМАЦІЙНЕ СУСПІЛЬСТВО В УКРАЇНІ»

Метою Конгресу є організація діалогу представників органів державної влади, науки та бізнесу для вирішення масштабного завдання – побудови в Україні високодинамічної інформаційної економіки і суспільства, вільного доступу до інформації та знань.

У заході взяв участь Прем’єр-міністр України, представники Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Ради національної безпеки та оборони України, Кабінету Міністрів України, міністерств та інших органів центральної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Національної академії наук України, навчальних закладів, бібліотек, установ і організацій, іноземні експерти.

На початку конгресу Прем'єр-міністр підкреслив, що розвиток інформаційно-комунікативних технологій створює нові можливості для спілкування громадян із органами державної влади, зокрема Урядом.

Під час заходу обговорювались питання щодо розбудови інформаційного суспільства, входження України до глобального інформаційного простору, надання електронних адміністративних послуг, реалізації пріоритетів та здійснення заходів Національної програми інформатизації, спрямованих на розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, встановлення контактів з потенційними партнерами щодо розвитку інноваційних структур і трансферу технологій тощо.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Cоюзу участь взяли завідувач сектору проектів інформатизації Ю. Щепотко та головний консультант сектору інформаційної структури Д. Литвиненко.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини