Відбулось спільне засідання Робочої групи у рамках Підкомітету № 1

13 листопада 2013 року у приміщенні Міністерства економічного розвитку та торгівлі України відбулося Десяте спільне засідання Робочої групи з питань покращення захисту прав інтелектуальної власності в Україні у рамках Підкомітету № 1 «Торгівля та інвестиції» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

 Під час зустрічі було обговорено питання щодо досягнень у сфері авторського права, фармацевтики та права інтелектуальної власності, правозастосування, а також особливості залучення технічної допомоги ЄС.

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла Анастасія Терех, головний консультант сектору координації проектів Twinning.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини