Відбувається навчальна поїздка за участю представників Національного агентства України з питань державної служби до Республіки Польща

З 24 по 29 листопада 2013 року триває навчальна поїздка української делегації до Республіки Польща на чолі з директором Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Мариною Канавець на запрошення Голови державної служби Республіки Польща Славоміра Бродзінскі щодо питань управління людськими ресурсами на державній службі.

Метою навчального візиту є обмін досвідом з питань управління людськими ресурсами, зокрема ознайомлення з процедурою відбору та прийняття на державну службу, системою оплати праці на державній службі, правилами етики, системою підготовки і підвищення кваліфікації державних службовців.

Під час заходу учасники мають змогу взяти участь у церемонії нагородження державних службовців і канцелярії Прем’єр-міністра Польщі, а також відвідати офіс Підкарпатського воєводства в місті Жешув та офіс Люблінського воєводства в місті Люблін.

У навчальній поїздці беруть участь представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Головного управління державної служби України в Івано-Франківській області та Львівського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини