Відбулася робоча зустріч щодо підготовки проекту Twinning для Держтуризмкурорту

02 грудня 2013 року представники Нацдержслужби України взяли участь у зустрічі щодо підготовки проекту Twinning «Здійснення класифікації об’єктів туристичної інфраструктури та вдосконалення системи обліку фахівців туристичного супроводу», бенефіціаром якого є Державне агентство України з туризму та курортів (далі – Держтуризмкурорт).

Під час зустрічі розглядалися питання підготовки детального технічного завдання проекту (Twinning Fiche), зокрема обговорено обов’язкові результати майбутнього проекту та заходи, необхідні для їх досягнення.

У зустрічі взяли участь заступник Голови Держтуризмкурорту Андрій Шенін, Радник Голови Держтуризмкурорту Віра Недзведська, завідувач сектору міжнародних відносин та протоколу Ольга Полуніна та менеджер проекту від Представництва Європейського Союзу в Україні Енцо Даміані.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора Адміністративного офісу програми Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Ян Якущенко.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини