Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Мінінфраструктури України

29 січня 2014 року за участі представника Нацдержслужби України у приміщенні Міністерства інфраструктури України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Інституційна підтримка Міністерства інфраструктури України щодо підвищення ефективності та конкурентоспроможності залізничного транспорту в Україні».

Під час засідання розглядався стан реалізації проекту протягом першого звітного кварталу та обговорювалися плани на наступний звітній період. Основна інформація про проведені заходи  в рамках проекту  була презентована керівником проекту від Королівства Іспанія  Матільде Фернандез Бальбін  та постійним радником проекту Хосе Саміно. Також у ході засідання було визначено дату проведення наступної наглядової ради.

У заході взяли участь заступник молодшого керівника проекту від Республіки Польща Іренеуш Майхер, партнер постійного радника проекту Олександр Федоренко та представники Державної адміністрації залізничного транспорту України. Від Представництва Європейського Союзу в Україні участь в обговорені питань взяли керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Вальтер Треттон та координатор проектів у сфері транспорту Світлана Дідківська.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини