Відбулася робоча поїздка директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець до Івано-Франківської області

 13 – 14 вересня відбулася робоча поїздка директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець до Івано-Франківської області.

Метою поїздки є надання методично-консультативної допомоги з питань впровадження нового законодавства про державну службу відповідно до пункту 200 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Директором Центру проведено семінар з питань реформування державної служби для керівників кадрових служб облдержадміністрацій та керівників апаратів і кадрових служб райдержадміністрацій області, що відбувся на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організації.

У ході семінару висвітлено новації нового законодавства про державну службу, а саме: запровадження діяльності служби персоналу з новими функціями, розробка профілів професійної компетентності посад державної служби, консультативне та науково-методологічне забезпечення функціонального обстеження органів виконавчої влади.

Крім цього, Марина Канавець взяла участь у засіданні робочої групи з організації та проведення функціонального обстеження обласної та районних державних адміністрацій Івано-Франківської області. У ході засідання були підведені підсумки проведення функціонального обстеження, затверджено звіт та пропозиції щодо удосконалення здійснення контрольно-наглядових функцій і функцій з надання адміністративних послуг місцевими органами виконавчої влади області.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини