Відбулося засідання з відбору партнерів для реалізації проекту Twinning для Мінінфраструктури України

 06 травня 2014 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Міністерства інфраструктури України (далі – Мінінфраструктури України) у реалізації проекту Twinning «Надання підтримки Мінінфраструктури України з питань підвищення рівня безпеки дорожнього транспорту».

Впровадження проекту передбачає підвищення рівня безпеки руху комерційного дорожнього транспорту відповідно до технічних вимог Європейського Союзу та зниження кількості дорожніх транспортних пригод в Україні.

У ході зустрічі було розглянуто пропозицію щодо потенційного партнерства в рамках проекту Twinning, яку було отримано від консорціуму країн у складі Республіки Польща, Федеративної Республіки Німеччини та Литовської Республіки.

У засіданні взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Генрик Літвін, представники посольств Федеративної Республіки Німеччини та Литовської Республіки в Україні та представники Мінінфраструктури України та Представництва Європейського Союзу в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяв завідувач сектору координації Twinning
Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини