Відбулась робоча зустріч Голови Нацдержслужби України з директором Офісу зв’язку НАТО в Україні

21 травня 2014 року в приміщенні Нацдержслужби України відбулась робоча зустріч Голови Національного агентства України з питань державної служби Дениса Бродського з директором Офісу зв’язку НАТО в Україні Марчіном Кожіелем.

Основною метою зустрічі було обговорення напрямів співпраці Національного агентства України з питань державної служби (далі – Нацдержслужба України) з Офісом зв’язку НАТО в Україні, а також активізації співробітництва щодо реалізації впровадження Програми Україна-НАТО з питань професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони (далі – Програма).

Під час зустрічі представниками Офісу зв’язку НАТО в Україні було презентовано основні завдання і досягнення Програми. Крім того, були обговорені практичні шляхи співробітництва Програми з Нацдержслужбою України та пріоритети на майбутнє. Важливим питанням, що було розглянуто на зустрічі стало посилення ролі Нацдержслужби України як національного координатора зазначеної Програми.

За результатами зустрічі було домовлено створити Робочу групу з питань реалізації Програми, оновити План заходів Програми на 2014 рік та розпочати практичну підготовку до впровадження Курсу з питань оборони і безпеки для керівного складу органів державної влади України у рамках Програми.

 

Довідково

Програма Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони була започаткована у жовтні 2005 року під час Консультацій Україна–НАТО високого рівня (м. Вільнюс, Литва). Програма передбачає не лише практичну підготовку фахівців але й конкретні фінансові внески з боку країн-членів Альянсу. Відповідно до рішення шостого засідання Комісії з питань партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору Національне агентство України з питань державної служби визначене національним координатором та основним виконавцем заходів Програми.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини