Відбулась робоча зустріч з європейськими експертами щодо майбутнього механізму координації впровадження Угоди про асоціацію

29 травня 2014 року відбулась робоча зустріч представників Адміністративного офісу програми Twinning з європейськими експертами: Іво Ролісом, екс-заступником директора Бюро Європейської інтеграції Латвії та Марком Хеллйєром, юридичним експертом з питань економічної інтеграції.
Візит експертів Європейського Союзу до України відбувається з метою підготовки майбутньої допомоги Європейського Союзу у сфері координації впровадження Угоди про асоціацію.
На зустрічі обговорювались практичні аспекти щодо розбудови спроможності інституційного механізму координації впровадження Угоди про асоціацію, формування групи державних службовців, які будуть залучені до роботи з координації впровадження Угоди про асоціацію, створення мережі радників високого рівня з країн-членів ЄС.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини