Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Міністерства соціальної політики України

16 червня 2014 року відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Підтримка розвитку системи соціальних послуг в Україні», бенефіціаром якого є Міністерство соціальної політики України.

Проект спрямований на наближення чинного законодавства України у сфері соціальних послуг до стандартів та досвіду ЄС, зокрема особливу увагу зосереджено на критеріях оцінювання якості соціальних послуг та розробці моделі надання соціальних послуг на основі тісної співпраці між державними та неурядовими організаціями.

Під час заходу розглядався стан реалізації проекту протягом звітного періоду, зокрема було презентовано основні досягнення та представлено плани і пріоритетні напрями роботи на наступний квартал.

Участь у засіданні взяли заступник Міністра соціальної політики України, керівник проекту від України Наталія Федорович, керівник проекту Twinning від країни-партнера Марі Керль, координатор сектору охорони здоров'я та соціальної сфери Представництва Європейського Союзу в Україні Сергій Полюк, постійний радник проекту Андрій Третяк, партнер постійного радника Ірина Тарабукіна та інші представники Міністерства соціальної політики України.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант відділу управління проектами Ольга Денисюк.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від
06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини