ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЧАСТИНИ ПІДКОМІТЕТУ № 6 «ЮСТИЦІЯ, СВОБОДА ТА БЕЗПЕКА»

26 червня 2014 року у приміщенні Міністерства юстиції України відбулося засідання української частини Підкомітету № 6 «Юстиція, свобода та безпека» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС (далі – Підкомітет № 6).

Мета засідання полягала у підготовці до спільних засідань Підкомітету № 6, які відбудуться 2-3 липня 2014 року.

Під час засідання були розглянуті питання двосторонньої співпраці у сфері юстиції, свободи та безпеки, зокрема щодо лібералізації візового режиму, боротьби з корупцією, дотримання прав людини та співпраці з міжнародними організаціями.

Також під час зустрічі було затверджено порядок денний та обговорено склад учасників спільного засідання зазначеного Підкомітету.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Терех Анастасія.

 

Довідково: Підкомітет № 6 «Юстиція, свобода та безпека» утворено в рамках Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС для оперативного вирішення питань, що відносяться до відповідних розділів Угоди про партнерство та співробітництво між Україною та ЄС, зокрема щодо боротьби із організованою та міжнародною злочинністю, транскордонного співробітництва у сфері юстиції, безпеки та свободи, прикордонного управління, міграції, боротьби із відмиванням грошей та торгівлею наркотиками, запобігання незаконній діяльності, судової реформи, верховенства права.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини