ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПІДКОМІТЕТУ № 6 «ЮСТИЦІЯ, СВОБОДА ТА БЕЗПЕКА»

2 липня 2014 року у приміщенні Міністерства юстиції України розпочалося спільне засідання Підкомітету № 6 «Юстиція, свобода та безпека» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

З вітальною промовою захід відкрив заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції         Антон Янчук.

Під час зустрічі розглядалися питання двосторонньої співпраці між Україною та Європейським Союзом у сфері юстиції, свободи та безпеки, зокрема щодо рівності прав людини та демократії, міжнародного співробітництва у сфері прав людини, боротьби з корупцією та реформи правоохоронних органів.

У засіданні взяли участь європейські фахівці, експерти Представництва ЄС в Україні та представники центральних органів виконавчої влади.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу взяла участь заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Анастасія Терех.

 

Довідково: Підкомітет № 6 «Юстиція, свобода та безпека» утворено в рамках Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС для оперативного вирішення питань, що відносяться до відповідних розділів Угоди про партнерство та співробітництво між Україною та ЄС, зокрема щодо боротьби із організованою та міжнародною злочинністю, транскордонного співробітництва у сфері юстиції, безпеки та свободи, прикордонного управління, міграції, боротьби із відмиванням грошей та торгівлею наркотиками, запобігання незаконній діяльності, судової реформи, верховенства права.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини