Робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

8 липня 2014 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning «Надання підтримки Міністерству інфраструктури України з питань підвищення рівня безпеки дорожнього транспорту», бенефіцаром якого є Міністерство інфраструктури України.

Зазначений проект буде реалізовуватися спільно з консорціумом країн, серед яких Республіка Польща, Федеративна Республіка Німеччина та Литовська Республіка.

Впровадження проекту передбачатиме підвищення рівня безпеки руху комерційного дорожнього транспорту відповідно до технічних вимог Європейського Союзу та зниження кількості дорожніх транспортних пригод в Україні.

Під час зустрічі було обговорено особливості підготовки контракту зазначеного проекту Twinning і досягнуто домовленостей щодо мети, цілей, заходів та подальшого напряму роботи в рамках проекту.

У зустрічі взяли участь партнер постійного радника проекту, директор Департаменту безпеки Мінінфраструктури України Микола Горбаха, постійний радник проекту Марчін Флігер, координатор проектів у сфері транспорту Представництва ЄС в Україні Світлана Дідківська, представники Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті та іноземні експерти.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору координації Twinning Ян Якущенко.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини