Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Міністерства освіти і науки України

12 серпня 2014 року у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning «Модернізація законодавчих стандартів та принципів освіти та навчання у відповідності до політики Європейського Союзу щодо навчання впродовж життя».

Керівник проекту від Міністерства освіти і науки України Павло Полянський та керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС Сюзанне Ґотліб у спільній вступній промові наголосили на важливості та особливому значенні досягнень проекту Twinning у подальшій адаптації освітньої системи України до стандартів Європейського Союзу та європейської політики навчання впродовж життя.

Учасники засідання у форматі дискусії підвели підсумки роботи проекту та провели аналіз його діяльності за шостий звітній період, а також узгодили план роботи проекту протягом наступного звітного періоду. Крім того, учасники затвердили квартальний звіт та визначили дату наступного засідання наглядової ради.

У наглядовій раді проекту взяли участь: керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС Сюзанне Ґотліб, молодший керівник проекту від консорціуму країн-членів ЄС Крістіане Еберхардт, керівник проекту від Міністерства освіти і науки України Павло Полянський, постійний радник проекту Йорген Олє Ларсен, координатор сектору освіти Представництва Європейського Союзу в України Віра Рибак.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Анастасія Терех та головний консультант сектору координації Twinning Артем Тахтаров.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини