Відбулася робоча зустріч з іноземними експертами щодо підготовки проекту Twinning для ГУБОЗ МВС України

4 вересня 2014 року Національне агентство України з питань державної служби провело зустріч з  експертами проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» Адрієном Ельбе, Мішелем Жербером та представниками Головного управлінням по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, яке є бененфіціаром проекту Twinning «Вдосконалення методів боротьби з організованою злочинністю та корупцією завдяки впровадженню моделей та методів кримінального аналізу країн учасників Європейського Союзу».

Метою зустрічі було обговорення підготовки зазначеного проекту Twinning в розрізі загальної реформи сфери юстиції в Україні. Особлива увага приділялася питанням створення судової поліції, перегляду повноважень слідчих та боротьби з корупцією.

За результатами зустрічі  було досягнуто домовленості щодо подальших кроків співпраці в рамках проекту Twinning для ГУБОЗ МВС України, а також було визначено механізм та терміни доопрацювання  проекту детального технічного завдання TwinningFiche.

На зустрічі також були присутні начальник відділу Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю  Сніжана Курпан та головний спеціаліст Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України Сергій Місюк.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяла участь заступник начальника відділу управління ресурсами, діяльністю та розвитком Анастасія Терех.

 

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини