Наглядова рада проекту Twinning для НААУ

 19 липня 2012 року у приміщенні Національного агентства з акредитації України відбулося засідання третьої Наглядової ради проекту Twinning «Подальше посилення діяльності Національного агентства з акредитації України (НААУ) згідно європейської практики».

Під час зустрічі обговорено стан імплементації проекту за третій звітний квартал, проаналізовано основні досягнення у реалізації проекту та проблемні питання. Також здійснено планування заходів на наступний квартал.

 У засіданні наглядової ради взяли участь Голова НААУ, керівник проекту зі сторони України Володимир Чекалін, заступник Голови НААУ Віктор Горицький, керівник проекту від ЄС Володимир Якубов, виконавчий директор Німецького органу з акредитації (DakkS) Франк Салчов, експерт Федерального інституту дослідження та випробування матеріалів (ВАМ) Яна Клінк, постійник радник проекту Х’ю Беррідж, а також партнер постійного радника Валерій Красюк та менеджер проектів від Представництва ЄС в Україні Наталя Корчакова.

 Від Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС участь у засіданні взяла головний консультант сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська.

 Наступне засідання наглядової ради відбудеться у жовтні 2012 року.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини