Представник Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу взяв участь у навчальному семінарі «Актуальні питання гендерної політики»

25 - 26 травня 2015  року відбувся дводенний навчальний семінар «Актуальні питання гендерної політики»,  організований Міністерством соціальної політики спільно з Програмою РАДА з метою підвищення спроможності працівників центральних органів виконавчої влади у реалізації гендерного підходу в державній політиці.

Під час семінару учасники мали можливість обговорити основні положення гендерної політики в контексті діяльності служб персоналу, разом з тим було представлено ймовірні шляхи та механізми для гендерного паритету в Україні. За результатами заходу було розроблено пропозиції до планів дій органів державної влади з реалізації положень Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків».

В рамках семінару було проведено пленарні засідання,  організовано практичну роботу в малих групах, що сприяло обміну досвідом та кращими практиками щодо впровадження гендерної політики у сфері державної служби.

У заході взяли участь уповноважені з гендерних питань Апарату Верховної Ради України, представники центральних органів виконавчої влади та органів державної влади України. Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла завідувач сектору галузевої експертизи експертно-аналітичного відділу
Катерина Ткаченко.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини