25 червня відбувся круглий стіл на тему «Єдина інформаційно-комунікаційна платформа органів державної влади України: аспекти державного управління».

Захід організовано Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та інформатизації спільно з Національним агенством України з питань державної служби.

На початку заходу до учасників з вітальним словом звернулись член Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та інформатизації Сиротенко І.В. та директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Канавець М.В.

Основна мета заходу обговорення проекту концепції єдиної інформаційно-комунікаційної платформи органів державної влади України, а також плану нормативно-правового забезпечення на етапах проектування, розробки, введення її в експлуатацію. У заході взяли участь представники міністерств, центральних органів виконавчої влади, провідних IT - компаній, науковці, ЗМІ. За результатами проведення круглого столу «Єдина інформаційно-комунікаційна платформа органів державної влади України: аспекти державного управління» підготовлено проект відповідних рекомендацій.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини