Відбулася робоча зустріч щодо підготовки контракту проекту Twinning для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг

22 вересня 2015 року в Представництві Європейського Союзу в Україні відбулась робоча зустріч з метою обговорення деталей підготовки контракту проекту Twinning для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) «Підтримка Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг в процесі реформи ринку електроенергії».

Проект спрямовано на посилення спроможності НКРЕКП з метою сприяння проведенню реформ на ринку електроенергії відповідно до міжнародних стандартів.

Метою зустрічі було обговорення стану підготовки Twinning контракту, зокрема питання окреслення очікуваних результатів та майбутньої діяльності проекту з урахуванням нового проекту, ініційованого Секретаріатом Енергетичного Співтовариства (далі – ЕнС) з метою уникнення дублювання із майбутнім проектом Twinning для НКРЕКП. Крім того, в ході засідання представники бенефіціара проекту визначили орієнтовну дату підписання Twinning контракту. 

У зустрічі взяли участь керівник проекту від Словацької Республіки Мирослав Луптак, керівник проекту від України Володимир Євдокімов, координатор проектів у сфері енергетики Представництва Європейського Союзу в Україні Ольга Сімак, європейські експерти залучені до імплементації проекту ЕнС, представники НКРЕКП та інші заінтересовані сторони.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяли участь начальник відділу управління проектами Сергій Копань та заступник начальника відділу управління проектами Юлія Василько.

Довідково:

З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини