Відбулася робоча зустріч у рамках проекту Twinning для Державної пенітенціарної служби України

25 листопада 2015 року у приміщенні офісу проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» відбулась робоча зустріч у рамках проекту Twinning «Підтримка розвитку та впровадження пробаційних програм в Україні».

Під час зустрічі учасники розглянули питання щодо підготовки детального технічного завдання (Twinning Fiche). Крім того, було обговорено етапи подальшого співробітництва в рамках проекту Twinning.

У зустрічі взяли участь начальник департаменту кримінально виконавчої інспекції та соціально-психологічної роботи із засудженими Державної Пенетенціарної служби України Олег Янчук, керівник сектору юстиція Представництва Європейського Союзу в Україні Андрій Співак, експерт проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» Довідас Віткаускас та національний експерт виконання судових рішень Ірина Жаронкіна.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у зустрічі взяв завідувач сектору програмно-технічного забезпечення Денис Папаря.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструмента інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини