Відбулося засідання з відбору партнерів для реалізації проекту Twinning для Міністерства інфраструктури України

30 листопада 2015 року в Представництві Європейського Союзу в Україні відбулося засідання з відбору проектних пропозицій від країн-членів ЄС, які виявили бажання стати партнерами Міністерства інфраструктури України (далі – Мініфраструктури України) у реалізації проекту Twinning «Сприяння підвищенню безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом в Україні».

Впровадження проекту передбачає створення засад для підвищення безпеки під час перевезення небезпечних вантажів кількома видами транспорту (мультимодальним транспортом) в Україні та адаптацію національного законодавства у цій сфері до норм та стандартів ЄС.

У ході зустрічі було розглянуто пропозиції щодо потенційного партнерства в рамках проекту Twinning, які були отримані від консорціуму країн у складі Королівства Іспанії, Республіки Польща і Республіки Франція.

У засіданні взяли участь Заступник Голови Місії Посольства Іспанії Яго Гіль Агвадо, Другий Секретар Посольства Республіки Польща Ян Каліновскі, представники Мінінфраструктури України та Представництва Європейського Союзу в Україні.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у засіданні взяла Олеся Воронюк, головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини