Розпочалася реалізація програми «Управління персоналом на державній службі»

 14 червня 2016 року у Національному агентстві України з питань державної служби розпочалася реалізація першого модулю програми «Управління персоналом на державній службі» для керівників служб управління персоналом міністерств, центральних органів виконавчої влади та інших державних органів.

Заступник Голови Нацдержслужби Андрій Заболотний привітав учасників навчання, зазначивши важливість процесу імплементації Закону та посилення стратегічної ролі служб управління персоналом, що відповідатимуть за реалізацію державної політики з питань управління персоналом у державному органі.

З вітальною промовою виступила директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець та презентувала програму «Управління персоналом на державній службі.

Учасники ознайомились з новими підходами до управління персоналом в контексті нового законодавства про державну службу, обмінялися досвідом та обговорили актуальні питання щодо імплементації Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Захід організовано за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні спільно із Нацдержслужбою та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 Довідково

Програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена та реалізується в рамках спільного проекту Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні і Національного агентства України з питань державної служби «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців». Мета програми –    впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах влади на служби управління персоналом відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII. 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини