Підсумковий захід програми «Управління персоналом на державній службі»

08 липня 2016 року відбулося урочисте закриття першого модулю програми «Управління персоналом на державній службі».

У вітальному слові Голова Нацдержслужби зазначив, що побудова професійної державної служби є однією з ключових реформ, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, Стратегією сталого розвитку «Україна — 2020» та Програмою діяльності Кабінету Міністрів України. Саме від професійних державних службовців залежить спроможність реалізувати всі інші реальні зміни в країні та забезпечити демократичне управління. Також Голова наголосив, що програму «Управління персоналом на державній службі» було розроблено та реалізовано на задоволення потреби керівників служб управління персоналом отримати нагальні відповіді на низку практичних питань щодо імплементації Закону України «Про державну службу».

З вітальними промовами до учасників навчання виступили: Керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг, Голова правління Інституту врядування, м. Львів Анатолій Чемерис.

Результати та основні досягнення навчання у рамках програми «Управління персоналом на державній службі» презентувала директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець.

У підсумковому заході взяли участь представники служб управління персоналом органів державної влади, які за результатами навчання отримали сертифікати.

Довідково

Програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена та реалізована в рамках спільного проекту Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні і Національного агентства України з питань державної служби «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців».

Тренери та експерти програми: директор департаменту нормативно- правової роботи Нацдержслужби Андрій Астапов, доцент кафедри державного менеджменту НАДУ при Президентові України Наталія Алюшина, директор департаменту персоналу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Лілія Бушіна, професор кафедри державної політики та суспільного розвитку НАДУ при Президентові України Лілія Гонюкова, науковий співробітник відділу науково-методичного забезпечення

Науково-методичного центру кадрової політики Міноборони Наталія Артеменко.

Навчання за програмою в період з 14 червня по 08 липня 2016 року пройшли 127 керівників служб управління персоналом.

За підсумками навчання було видано практичний посібник у питаннях та відповідях для керівників служб управління персоналом.


ФОТО ГАЛЕРЕЯ

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини