ЗДІЙСНЕНО ПЕРЕВІРКУ ГОТОВНОСТІ МІНІСТЕРСТВА ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ TWINNING

20 липня 2016 року Адміністративним офісом програми Twinning було проведено перевірку готовності Мінінфраструктури до реалізації проекту Twinning «Сприяння підвищенню безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом в Україні».

Проект буде впроваджуватись протягом 2016 – 2018 років партнерами від консорціуму країн Іспанії, Польщі та Франції з метою підвищення безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом шляхом подальшого наближення національного законодавства до стандартів Європейського Союзу.

Представники Міністерства інфраструктури України поінформували щодо процесу підготовки Twinning-контракту та проведення конференції з нагоди відкриття проекту Twinning «Сприяння підвищенню безпеки при перевезенні небезпечних вантажів мультимодальним транспортом в Україні».

Крім того, під час зустрічі надано практичні рекомендації щодо майбутньої імплементації вказаного проекту Twinning, зокрема щодо забезпечення належних умов для роботи європейських експертів в органі-бенефіціарі.

Від Міністерства інфраструктури України участь взяли директор Департаменту безпеки на транспорті Коськовецький Володимир, заступник директора Департаменту безпеки на транспорті начальник відділу безпеки руху та перевезення небезпечних вантажів Міков Дмитро та помічник-перекладач постійного радника проекту Катерина Гречко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла головний консультант сектору координації Twinning відділу управління проектами Юлія Федина.

Довідково: з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 листопада
2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини