Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу М. Канавець взяла участь у Літній школі «Підвищення ефективності діяльності центрів підвищення кваліфікації державних службовців у контексті реформи державного управління»

З 11 по 15 липня 2016 року в смт Затока Одеської області проходить Літня школа «Підвищення ефективності діяльності центрів підвищення кваліфікації державних службовців у контексті реформи державного управління», організована Фондом Ганса Зайделя спільно з Національною академією державного управління при Президентові України.

Захід організовано з метою обговорення питання розвитку системи підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в умовах проведення реформи державного управління та презентації баварського досвіду щодо функціонування системи підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців.

У своїй презентації Марина Канавець представила основні напрями діяльності Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та презентувала результати реалізації програми «Управління персоналом на державній службі».

У рамках діяльності Літньої школи її учасники обміняються досвідом щодо визначення ефективності діяльності органів влади, організаційно-професійного статусу центрів підвищення кваліфікації та матимуть змогу ознайомитись з кращими напрацюваннями українських і європейських фахівців з питань розроблення навчальних програм підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Довідково: Програма «Управління персоналом на державній службі» розроблена та реалізована в рамках спільного проекту Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні і Національного агентства України з питань державної служби «Розвиток спроможності Нацдержслужби щодо замовлення та розроблення програм підвищення кваліфікації державних службовців».

Програма спрямована на впровадження інструментів перетворення існуючих підрозділів по роботі з кадрами в державних органах на служби управління персоналом, зосередження їх на аналітичній та організаційній роботі з кадрового менеджменту, прогнозуванні розвитку персоналу, планування кар’єри державних службовців, забезпечення їх навчання та ін.

Навчання за програмою в період з 14 червня по 08 липня 2016 року пройшли 127 керівників служб управління персоналом.

За підсумками навчання було видано практичний посібник у питаннях та відповідях для керівників служб управління персоналом.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини