Відбулося друге засідання Наглядової ради щодо проекту Twinning для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг

28 вересня 2016 року у приміщенні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі — НКРЕКП) відбулося друге засіданняНаглядової ради щодо проекту Twinning «Підтримка Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у процесі реформування ринку електроенергії», який  спрямовано на посилення спроможності НКРЕКП.

Зі вступним словом виступив Керівник проекту від країни-бенефіціара Володимир Євдокімов, який наголосив на важливості реалізації проекту та окреслив основні досягнення НКРЕКП за період впровадження проекту Twinning. Керівник проекту від країни-члена Мірослав Луптак презентував другий квартальний звіт, а постійний радник проекту Twinning Крістіан Такач окреслив плани на наступний звітний період.

У зустрічі також взяли участь керівник третього відділу програм допомоги «Енергетика, транспорт та навколишнє середовище» Йоганнес Баур і секторальний менеджер Представництва ЄС в Україні Ольга Сімак, представник країни-члена Йозеф Холенчік, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Юрай Сівачек, радник Посольства Словаччини в Україні Роман Жатко та інші зацікавлені сторони.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли заступник начальника експертно-аналітичного відділу Анастасія Терех і головний консультант сектору проектів SIGMA i CIB відділу управління проектами Олена Рачинська.

За результатами засідання було затверджено та підписано другий квартальний звіт.

Довідково: з 2005 року, відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року №1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні», Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини