Відбулась робоча зустріч з представниками Національної школи управління Великобританії

07 листопада 2016 року відбулась чергова робоча зустріч директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець з експертами Національної школи управління Великобританії з метою обговорення результатів реалізації Програми Україна - НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі - Програма) та подальшого співробітництва.

Міжнародний радник Джоан Хілл представила основну мету перебування експертної місії, що полягає у визначенні напрямів співпраці Національної школи міжнародного управління Великобританії з Нацдержслужбою, а також підвищення ефективності імплементації Програми в Україні.

Марина Канавець окреслила пріоритетні сфери діяльності Центру в контексті посилення інституційної спроможності державної служби в Україні та її адаптації до стандартів Європейського Союзу, представила ключові досягнення та подальші кроки реалізації Програми, що сприятиме підвищенню кваліфікації представників органів державної влади сектору безпеки і оборони.

У ході робочої зустрічі також відбулось обговорення проекту Стратегії підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції до 2020 року.

За результатами заходу її учасниками було погоджено пріоритетні напрями посилення взаємовигідного партнерства з Програмою.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяли перший заступник директора Юлія Лихач та завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Інна Бєлобратова.

Участь у заході також взяли радники Національної школи міжнародного управління Великої Британії Саллі Ґілл та Джанет Меріл.

 

Довідково:

Національна школа управління Великобританії (далі – Школа) є міжвідомчим структурним підрозділом з питань державної служби, що підпорядковується Департаменту міжнародного розвитку, Міністерству оборони, Офісу закордонних справ та співдружності, а також Секретаріату Кабінету Міністрів Великобританії.

Школа забзпечує консультативно-дорадчу підтримку, зокрема на рівні міністерства. До складу Школи входять 6 радників, основні завдання яких полягають у здійсненні аналізу потреб та дослідженні проблемних питань в пріоритетних країнах. Разом з тим, Школа здійснює підтримку проектів з розвитку інституційної спроможності, що фінансуються урядами країн-бенефіціарів і багатосторонніми донорами, а також за рахунок державних програм Великобританії. Представники Школи активно залучаються до реалізації короткострокових та довгострокових проектів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини