Розпочалася чергова місія експертів програми SIGMA до України з метою обговорення реформи державного управління

З 07 по 11 листопада 2016 року з черговим візитом в Україні перебуває місія експертів програми ОЕСР / SIGMA за участю головного радника програми SIGMA з питань організації та функціонування державного управління та державної служби Республіки Польща Войцеха Зелінського.

У рамках експертної місії 08 листопада 2016 року було проведено робоче засідання з метою обговорення проекту концепції «Реформа штатного розпису» та інших супровідних документів, а також визначення загальних підходів до реалізації реформи державного управління.

Крім того, було обговорено проект Робочого плану програми SIGMA на січень 2017 ‒ червень 2018 року.

У робочому засіданні взяли участь експерти програми SIGMA, представники Групи ЄС з підтримки України, Представництва Європейського Союзу в Україні, Нацдержслужби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 

Довідково: програма SIGMA (Support for Improvement in Governance and Management програма підтримки вдосконалення врядування та менеджменту)  один з найпрестижніших аналітичних центрів Європейського Союзу, створений за ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу.

Допомога програми SIGMA у сфері модернізації системи державної адміністрації може надаватися шляхом:

- здійснення аналізу адміністративних структур;

- у розробці та впровадженні реформ адміністративної системи;

- здійснення аналізу запропонованих законопроектів та програм;

- організація навчання та обміну інформацією;

- підготовка планів технічної допомоги.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини