Відбулася робоча зустріч у Представництві ЄС в Україні

8 листопада 2016 року в приміщені Представництва ЄС в Україні відбулась робоча зустріч з метою обговорення стану впровадження інструмента Twinning в Україні.

Учасники розглянули питання щодо нормативно-правового та організаційного забезпечення реалізації інструментів інституційної розбудови Twinning і TAIEX та подальші кроки вдосконалення їх координації.

У ході зустрічі також було обговорено організацію та проведення Десятої щорічної регіональної конференції з питань інституційної розбудови, яка запланована на 17-18 листопада у місті Києві у рамках Робочої групи (Панелі) «Реформа державного управління» Тематичної платформи «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи ЄС «Східне партнерство» за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

У засіданні взяли участь керівник першого відділу програм допомоги «Належне управління та демократизація» Мартін Клауке, перший радник, керівник відділу «Економічна співпраця, соціальний та регіональний розвиток» Хуана Мера Кабейо, Керівник сектору «Освіта, наука, інформаційне суспільство» Віра Рибак,  директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець, представники Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач та Анастасія Терех.

  

Довідково: Нацдержслужба є координатором інструментів інституційної розбудови Twinning, TAIEX та програми CIB згідно з відповідними нормативно-правовими актами. З метою належної координації інструментів Twinning, TAIEX та програми CIB було створено Адміністративний офіс програми Twinning в Україні, функції якого виконує Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини