Узгоджувальна нарада з метою визначення варіантів удосконалення процесу підвищення рівня володіння англійською мовою за Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони

09 листопада 2016 року у Національному агентстві України з питань державної служби під головуванням заступника Голови Нацдержслужби Андрія Заболотного відбулась узгоджувальна нарада за участю представників Апарату РНБО,  Міністерства закордонних справ України, Міністерства оборони України, навчальних закладів та державних організацій, що здійснюють підвищення кваліфікації державних службовців.  У заході також взяв участь Заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан.

Нараду було організовано відповідно до пункту 1.3. протоколу засідання Комісії з питань координації євроатлантичної інтеграції України з метою визначення варіантів удосконалення процесу підвищення рівня володіння англійською мовою представників органів державної влади сектору безпеки і оборони за Програмою Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі - Програма).

У вступній промові Андрій Заболотний наголосив на важливості подальшої професіоналізації державних службовців сектору безпеки і оборони, зокрема підвищенні кваліфікації з мовної підготовки.

У свою чергу директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець поінформувала присутніх про стан реалізації мовної підготовки у 2016 році.

Також під час заходу учасники узгоджувальної наради обговорили інформацію, надану керівником Програми Ове Уруп-Медсеном щодо підвищення ефективності організації мовної підготовки та надали пропозиції щодо подальших кроків з метою удосконалення процесу підвищення рівня володіння англійською мовою.

 

Довідково:

Програма Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони – це інструмент, що спрямований на підтримку реформ в Україні шляхом професійної підготовки цивільних фахівців сектору безпеки і оборони, спроможних сприяти ефективному функціонуванню безпекової та оборонної політики країни.

Положенням про Комісію з питань координації євроатлантичної інтеграції України, затвердженим Указом Президента України від 8 липня 2016 року № 296/2016 «Питання координації євроатлантичної інтеграції України», Нацдержслужбу визначено національним координатором з питань виконання Програми. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини