Завершилася чергова місія експертів програми SIGMA до України

З 29 по 30 листопада 2016 року з черговим візитом в Україні перебувала місія експертів програми SIGMA за участю Войцеха Зелінського, Леха Марцинковського та Едіти Шостак.

У рамках роботи експертної місії 30 листопада 2016 року в приміщенні Нацдержслужби було проведено робоче засідання, де було розглянуто проект змін до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, проект положення про публічне звітування керівників органів виконавчої влади, нормативно-правові акти щодо прийняття на державну службу.

Експерти програми SIGMA також провели робочу зустріч із членами Комісії з питань вищого корпусу державної служби, під час якої було обговорено питання визначення потреб у професійному розвитку державних секретарів.

За результатами робочих зустрічей було досягнуто попередніх домовленостей щодо подальшої співпраці Нацдержслужби та програми SIGMA у контексті реалізації нового законодавства про державну службу.

 

Довідково: програма SIGMA  один із найпрестижніших аналітичних центрів Європейського Союзу, створений за ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку, а також Європейського Союзу.

Допомога програми SIGMA у сфері модернізації системи державної адміністрації може надаватися шляхом:

- здійснення аналізу адміністративних структур;

- у розробці та впровадженні реформ адміністративної системи;

- здійснення аналізу запропонованих законопроектів та програм;

- організація навчання та обміну інформацією;

- підготовка планів технічної допомоги.

 ФОТО ГАЛЕРЕЯ

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини