Відбувся триденний тренінг для фахівців з управління персоналом

Завершився триденний тренінг «Організація та проведення компетентнісно орієнтованого інтерв’ю (структуроване інтерв’ю, STAR, PARLA) і оцінки персоналу за методиками «Assessment Center» та «360 градусів», який проходив 14-16 грудня 2016 року.

Учасники заходу підбили підсумки роботи в групах щодо механізмів та процедур оцінки персоналу та кандидатів на вакантні посади державної служби, обговорили різні підходи до процедур у країнах Східного партнерства та обмінялися практичним досвідом.

Марина Канавець, директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, узагальнила висловлені під час обговорення пропозиції та висловила впевненість у реалізації отриманих знань та досвіду при доборі та оцінці персоналу на державній службі.

Заступник Голови Нацдержслужби Андрій Заболотний у завершальній промові ще раз наголосив на важливості реформування системи державної служби шляхом впровадження цілісної та ефективної системи управління персоналом з урахуванням найкращого європейського досвіду і практик, а також подякував за цікаві і змістовні презентації та змістовну і творчу роботу в групах.

За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати.

Захід організований Нацдержслужбою та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки Робочої групи (панелі) «Реформування державного управління» платформи 1 «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи ЄС «Східне партнерство».

ФОТО ГАЛЕРЕЯ

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини