Відбулось засідання української частини Підкомітету № 7 «Наука та технології, дослідження та розробки, освіта, культура, громадське здоров’я, інформаційне суспільство та медіа»

27 лютого 2012 року у приміщення Міністерства освіти і науки, молоді та спорту відбулось засідання української частини Підкомітету № 7 «Наука та технології, дослідження та розробки, освіта, культура, громадське здоров’я, інформаційне суспільство та медіа».

Метою засідання було обговорення стану виконання домовленостей, досягнутих під час П’ятого спільного засідання Підкомітету №7, а також надання пропозицій до поряду денного Шостого спільного засідання Підкомітету №7, яке планується провести у тертій декаді травня 2012 року.

У заході взяли участь перший заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України – Голова української частини підкомітету №7 Євген Суліма, а також інші члени Підкомітету №7 – представники МОНмолодьспорту, Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Державного агентства з питань науки, інновацій та інформації України, Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Від Національного агентства України з питань державної служби у засіданні взяла участь Юлія Мотрюк, головний консультант відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС.

Читайте також: "Відносини України з Європейським Союзом є одним із зовнішньоекономічних, освітніх та наукових пріоритетів України"

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини