Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Підсумкова конференція в рамках проекту “Розбудова спроможності державної служби до управління змінами для підтримки реформ в Україні”

03 березня 2017 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбулася підсумкова конференція в рамках проекту “Розбудова спроможності державної служби до управління змінами для підтримки реформ в Україні”.

Проект реалізується Національною академією державного управління при Президентові України, громадською організацією “Український інститут публічної політики” за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні та спрямований на формування професійних компетентностей управління змінами державних службовців.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся заступник голови Національного агентства України з питань державної служби Андрій Заболотний, який наголосив на важливості формування у державних службовців компетентностей щодо управління змінами у контексті реалізації реформи державного управління, в тому числі Стратегії реформування державного управління на 2016 – 2020 роки та Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889.

Радник Посольства Королівства Нідерландів в Україні Маайке ван Колдам у своєму виступі зазначила на підтримці з боку Королівства Нідерландів реформ, що реалізуються в Україні та важливості вивчення європейського досвіду удосконаленої системи державного управління.

Основні напрацювання проекту презентувала віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Марина Білинська.

Директор Українського інституту публічної політики Максим Борода представив результати дослідження щодо місця і ролі управління змінами в системі державної служби для підтримки реформ в Україні, що проводились серед державних службовців.

Крім того, у заході взяли також участь представники Національного агентства з питань державної служби, Національної академії державного управління при Президентові України, керівники магістерських програм в галузі знань “Публічне управління та адміністрування”, керівники центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, науковці та представники громадськості.

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}2309{/gallery}

Підписатися на новини