Повідомлення
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Завершилося навчання за першим модулем програми «Формування громадянських компетентностей у державних службовців»

20-22 березня 2017 року в Національному агентстві України з питань державної служби 25 представників вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» пройшли навчання за першим модулем програми «Формування громадянських компетентностей у державних службовців».

Протягом навчання учасники ознайомилися з питаннями щодо освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) як засобу утвердження демократії, громадянських компетентностей державних службовців. Розглянули структуру та зміст спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в контексті ОДГ/ОПЛ, а також проблеми і перспективи імплементації в програми підготовки магістрів формування та розвитку громадянських компетентностей у державних службовців.

Результатами навчання мають стати розроблені методи роботи та плани впровадження модулів/тем щодо формування громадянських компетенностей в освітні програми підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

 

Довідково:

Головною метою проекту є підтримка сталого розвитку громадянського суспільства за допомогою поширення знань проосвіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні.

Швейцарсько-українськийосвітній проект «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU», реалізується в Україні в рамках Швейцарської стратегії співробітництва для України на 2015-2018 роки, за напрямом «Врядування та відновлення миру». Донором проекту є Швейцарська Конфедерація, а головним виконавцем  проекту – Цюріхський педагогічний університет (Швейцарія), бенефіціаром - Національне агентство України з питань державної служби. 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Галерея зображень

{gallery}2324{/gallery}

Підписатися на новини