На сайті Європейської служби зовнішньої діяльності оприлюднено інформацію щодо Дванадцятого засідання Панелі

На офіційному сайті Європейської служби зовнішньої діяльності оприлюднено інформацію щодо Дванадцятого засідання Панелі «Реформа державного управління» Тематичної платформи «Демократія, належне врядування та стабільність» ініціативи ЄС «Східне партнерство», яке відбулось 16-17 березня 2017 року у м. Київ, Україна.

В публікації, зокрема, зазначено, що захід відбувався під головуванням Європейської служби зовнішньої діяльності спільно з Національним агентством України з питань державної служби.

Також, серед іншого, вказано, що засідання Панелі зібрало близько шістдесяти представників країн Східного партнерства, країн-членів ЄС та міжнародних організацій, у тому числі Організації економічного співробітництва і розвитку.

 

Довідково: з 2011 року Україна, за безпосередньої участі НАДС, бере активну участь у діяльності Панелі «Реформа державного управління» і постійно відвідує засідання Панелі та заходи, організовані країнами-членами Східного партнерства. Така співпраця сприяє виконанню НАДС поставлених завдань, зокрема забезпеченню формування та реалізації єдиної державної політики у сфері державної служби, у тому числі здійснення функціонального управління державною службою, розроблення заходів щодо підвищення ефективності державної служби тощо.

Діяльність Панелі «Реформа державного управління» спрямована на такі напрями:

«Державна служба, державні установи та їх функції (управління людськими ресурсами, загальні засади прийняття та проходження державної служби, нормативно-правові акти)»;

«Прозорість, електронне урядування та захист даних»;

«Децентралізація місцевих / регіональних органів державної влади»;

«Ефективне управління технічною допомогою» (з 2012 року Україна – країна-лідер).

Посилання на джерело 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини