22 червня відбувся тренінг «Управління людськими ресурсами в Україні»

22 червня 2017 року відбувся тренінг «Управління людськими ресурсами в Україні». Організовано НАДС спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) в рамках проекту «Консультаційний фонд впровадження реформ».

Тренінг організовано для державних секретарів міністерств з метою обміну досвідом щодо розуміння цілей сучасного управління персоналом на державній службі.

Відкриваючи тренінг, Костянтин Ващенко, Голова НАДС наголосив, що побудова нової системи державної служби неможлива без врахувань європейських стандартів у цій сфері та розуміння сутності реалізації кадрової політики на державній службі.

У вступній промові Тетяна Ковтун, Заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України зазначила, що ефективне державне управління  потребує вироблення нових підходів до діяльності органів державної влади та забезпечення професійної державної служби.

Протягом тренінгу представники Німецької асоціації державних службовців Ганс-Іоахім Рігер та Сью Трегарн акцентували увагу присутніх на питаннях підбору, мотивації, належного оцінювання персоналу та представили кращі європейські практики щодо управління людськими ресурсами на державній службі. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини