Офіційне відкриття проекту Twinning у ВВ МВС України

3 лютого 2012 року у приміщенні Головного управління внутрішніх військ МВС України відбулась церемонія відкриття проекту Twinning «Сприяння вдосконаленню системи охорони громадського порядку внутрішніми військами МВС України». До складу консорціуму країн ЄС, які втілюватимуть проект, входять Франція та Румунія.

Метою зазначеного проекту є наближення діяльності підрозділів внутрішніх військ МВС України до норм та стандартів аналогічних правоохоронних формувань краї-членів Європейського Союзу для якісного виконання завдань з охорони громадського порядку.

 Це вже другий проект Twinning, що буде впроваджуватися внутрішніми військами МВС України. Досвід, отриманий у ході реалізації першого проекту, що був направлений на розширення можливостей міліції та внутрішніх військ щодо попередження, виявлення злочинів та боротьби зі злочинністю, підтримання громадського порядку відповідно до принципів демократії, верховенства права та дотримання прав людини, підкреслив необхідність та доцільність застосування допомоги інструменту Twinning.
 У заході взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-майор міліції Віктор Ратушняк, командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Сергій Яровий, представник МВС Франції генерал-лейтенант Жан-Пьєр Муліньє, керівник Управління програм допомоги в Україні / координатор з питань співпраці Представництва Європейського Союзу в Україні Ендрю Расбаш, посол Франції в Україні Алан Ремі та посол Румунії в Україні Корнел Іонеску.
 Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяла участь Юлія Мотрюк, координатор зазначеного проекту.

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини