Відбулась робоча зустріч з Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні

26 липня 2017 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби (далі – НАДС) відбулася робоча зустріч Голови НАДС Костянтина Ващенка з керівником проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніелем Зайберлінгом.

Зустріч було організовано з метою обговорення пріоритетних напрямів співпраці НАДС та Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

У вступному слові Голова НАДС Костянтин Ващенко наголосив на важливості співпраці з Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні та окреслив подальші кроки у рамках професіоналізації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування в контексті реформування державного управління та  державної служби.

У свою чергу, керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніель Зайберлінг підкреслив важливість взаємовигідного партнерства з НАДС, а також наголосив на заінтересованості у посиленні подальшого співробітництва.

У робочому засіданні також взяли участь помічник керівника проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Олена Максимова та перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач.

Довідково: Фонд Ганса Зайделя здійснює свою діяльність в Україні в трьох основних сферах: внутрішня безпека, державне управління, розвиток громадянського суспільства.

Основними напрямами роботи Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні у сфері державного управління  є:

  • сприяння обміну досвідом між співробітниками органів державного і місцевого управління України і Баварії;
  • допомога у підготовці і підвищенні кваліфікації керівних кадрів державних органів і посадовців органів місцевого самоврядування України;
  • розробка навчальних курсів і програм підвищення кваліфікації з використанням кращих європейських практик;
  • «Азбука управління для новопризначених державних службовців».

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини