Кадрова реформа: У Кабміні провели другу зустріч з охочими стати держслужбовцями, відкриті конкурси оголосять у вересні

У Кабміні 29 серпня провели ознайомчу зустріч з охочими стати кандидатами на посади фахівців із реформ. 

"Із вересня ми оголосимо достатньо прозорі і обєктивні конкурси, які розроблено спільно із незалежними рекрутерами, нашими європейськими колегами. Сьогодні ми вже мали другу зустріч із кандидатами", – про це в ексклюзивному коментарі телеканалу"112 Україна" заявив міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко.

Саєнко прокоментував високі зарплати (від 30 до 60 тис. грн. – Ред.) для майбутніх посадовців.

"Ми говоримо про справедливі зарплати. Ми говоримо про нову якість роботи, про більш ефективні і компактні міністерства, про усунення дублюючих і надлишкових повноважень із міністерств. Ми пропонуємо конкурентні зарплати, щоб сьогодні на державну службу прийшли найкращі, щоб впроваджувати реформи, які сьогодні відбуваються у країні", – повідомив Саєнко.

За його словами, на першому етапі планують відібрати до тисячі людей на державну службу.

"Це будуть ключові директорати, які відповідатимуть за пріоритетні реформи, це посади директорів директоратів, експерти, керівники експертних груп", – уточнив міністр.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 18 серпня затвердив порядок проведення конкурсу на посади фахівців з питань реформ. Тоді повідомлялося, що до складу комісій з відбору фахівців з реформ увійдуть представники рекрутингових компаній. Для кандидатів на посади буде введена "гаряча лінія" для інформаційної підтримки.

ДЖЕРЕЛО

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини