Уряд запровадить єдину електронну систему управління персоналом, - Олександр Саєнко

31 серпня, на Координаційній раді з питань держслужби був підтриманий проект Концепції створення та впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами в органах державної влади.

"Створення такої системи – це можливість нарешті використовувати на повну силу потужності сучасних інформаційних технологій для того, щоб забезпечити відкритість і прозорість всіх процесів управління персоналом на державній службі. Це не тільки відмова від десятків довідок, особових карток та форм, які кожного разу заповнюються при прийомі на роботу, паперово-бюрократичного оформлення та зберігання інформації про оцінювання, оплату, заохочення, навчання, іншої інформації, що є суттєвою економією ресурсів, це в першу чергу нові інноваційні і ефективні процедури управління персоналом", - відзначив Міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко.

Це - важлива складова по дебюрократизації роботи міністерств та привнесення нової якості в їх роботу.

"Маємо працювати на результат, а не заради процесу. Усе це важливі кроки до справді ефективного державного управління", - додав він.

Члени Координаційної ради домовились на наступному засіданні розглянути проект концепції реформи оплати праці державних службовців, питання врегулювання адміністративної процедури та концепцію модернізації системи професійного навчання.

ДЖЕРЕЛО

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини