На загальних зборах колективу представлено першого заступника директора

1 лютого 2012 року під головуванням директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марини Канавець відбулися загальні збори, у ході яких колектив поінформовано про призначення Лихач Юлії Юріївни першим заступником директора - начальником експертно-аналітичного відділу.

Також було обговорено питання подальшої діяльності установи у контексті завдань Нацдержслужби України з метою впровадження нової редакції Закону України «Про державну службу».

Зокрема, Центр адаптації державної служби до стандартів Європеського Союзу визначено відповідальним за розроблення проектів трьох наказів Нацдержслужби України, що регулюють процедурні питання застовування Закону. Марина Канавець коротко окреслила мету та основні напрями роботи щодо реалізації цих проектів, наголосивши на необхідності спільної роботи для ефективного впровадження новацій у законодавчому забезпеченні державної служби.

Окрему увагу у ході зборів приділено змінам у плануванні діяльності структурних підрозділів, а також питанню виконавської дисципліни.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини