Третій модуль «Міжнародна політика» в рамках інформаційно-ознайомчого курсу з державної політики щодо євроатлантичної інтеграції України

19–21 вересня, 2017 року в приміщенні Дипломатичної академії України ім.  Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ України було проведено низку лекцій за модулем «Міжнародна політика» для державних службовців, які проходять навчання в рамках інформаційно-ознайомчого курсу з державної політики щодо євроатлантичної інтеграції України.

Захід організовано Програмою професійної підготовки Україна-НАТО спільно з Дипломатичною академією України ім. Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ України та Управлінням з питань співробітництва з НАТО Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Метою модулю є ознайомлення представників міністерств та відомств України з політикою безпеки ЄС та НАТО, а також зближення провідних національних та міжнародних експертів, практиків та політиків.

Впродовж трьох днів учасники заходу прослухали лекції та мали можливість поставити питання відомим дипломатам та провідним експертам-міжнародникам, а також поділитися власним досвідом з колегами з інших міністерств та відомств.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв Сопілка Анатолій, головний консультант сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини