Розпочався тренінг «Електронне урядування та електронна демократія»

26 вересня 2017 року в приміщенні НАДС розпочався тренінг «Електронне урядування та електронна демократія».

Тренінг організовано Національним агентством України з питань державної служби спільно з Державним агентством з питань електронного урядування України, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» у рамках реалізації швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) та відбуватиметься у два етапи: 26-28 вересня (І етап), 11-12 жовтня (ІІ етап) 2017 року.

Метою тренінгу є удосконалення знань і вмінь, необхідних для використання сучасних хмарних та мобільних технологій, зокрема у сфері управління персоналом та кадрового менеджменту, застосування існуючого програмного забезпечення електронної взаємодії, засобів протидії загрозам інформаційної безпеки на законодавчому, адміністративному і процедурному рівнях.

У заході беруть участь представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, на яких покладаються функції управління персоналом, впровадження технологій електронного урядування та електронної демократії.

Відкриваючи тренінг, Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко підкреслив, що ефективне впровадження технологій електронного урядування можливо забезпечити тільки в рамках реформування на сучасних засадах всієї системи органів державної влади.

До учасників заходу також звернулися Голова Державного агентства з питань електронного урядування України Олександр Риженко та Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях.

Довідково:

Програма «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні. Програма EGAP фінансується Швейцарською Конфедерацією і виконується Фондом Східна Європа та Фондом InnovaBridge. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини