Відбулася зустріч в рамках проекту Twinning для Національної академії прокуратури України

24 січня 2012 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулась робоча зустріч з питань імплементації проекту Twinning «Посилення ролі професійної підготовки прокурорів у забезпеченні органів прокуратури кваліфікованими кадрами та підвищення її ефективності», бенефіціаром якого виступає Національна академія прокуратури України.

У ході зустрічі були обговоренні особливості Twinning, як інституційного інструменту європейської інтеграції. Крім того було вирішено розпочати роботу над підготовкою технічного завдання для рамкових експертів проекту Twinning.

У заході взяли участь: від Національної академії прокуратури України – заступник директора Інституту підвищення кваліфікації кадрів Іван Присяжнюк, начальник відділу міжвузівських та міжнародних зв’язків Владислав Якименко, провідний спеціаліст відділу міжвузівських та міжнародних зв’язків Альона Мамушкіна, від Представництва Європейського Союзу в Україні – координатор проектів у сфері юстиції, свободи та безпеки Андрій Співак, від Адміністративного офісу програми Twinning – в. о. заступника директора офісу Олеся Цикалюк та координатор зазначеного проекту Twinning Юлія Мотрюк.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини