Уряд схвалив проект Рішення Ради асоціації щодо доповнення Додатку І-А до Угоди про асоціацію

Уряд схвалив проект Рішення Ради асоціації між Україною та ЄС стосовно доповнення Додатку І-А до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Рішення прийняте для забезпечення прозорості та зрозумілості процесу скасування сторонами ставок увізних мит.

Слід зазначити, що Україна та ЄС домовилися щодо офіційного затвердження відповідної методики, яка обговорювалася під час переговорів та застосовувалася під час розроблення графіків скасування увізних мит.

Методика скасування увізних мит, а також проект відповідного Рішення Ради асоціації щодо її доповнення до Додатку І-А узгоджено на робочому експертному рівні між ГД ЄК "Торгівля" та Мінекономрозвитку.

Схвалення та оприлюднення методики надасть можливість забезпечити прозорість та зрозумілість процесу скасування ставок увізних мит в рамках Угоди про асоціацію.

Розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.12.2017 № 867-р "Про схвалення проекту Рішення Ради асоціації між Україною та ЄС стосовно доповнення Додатка І-А до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони"

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини